112 Harderwijk

112 Harderwijk toont je de laatste inkomende 112 meldingen in Harderwijk en omstreken. Wanneer er een ongeval, ongeluk of brand uitbreekt in Harderwijk, komen de alarmdiensten in actie en krijgen wij hier de nieuwsberichten binnen. Wil je weten wat er zich afspeelt wanneer je sirenes hoort, dan kun je hier lezen wat er aan de hand is.

112 meldingen Harderwijk

Onze pagina 112 meldingen Harderwijk raadpleeg je wanneer er een brand uitbreekt en Harderwijk overvalt of wanneer er een ongeluk in Harderwijk is gebeurd. Volg het politienieuws in Harderwijk en wanneer je een traumahelikopter over Harderwijk ziet vliegen kun je hier lezen wat er gaande is.

Wanneer je zelf in een noodsituatie beland of een noodsituatie tegenkomt, kun je 112 bellen. Je krijgt dan de alarmcentrale aan de lijn die aan de hand van de situatie, de politie, ambulance of brandweer Harderwijk inschakelt. Deze meldingen worden in het P2000 systeem gemeld en dit zorgt ervoor dat de hulpverleners de noodberichten op hun pager ontvangen en in actie komen.