Over ons

Welkom bij HarderwijkNieuwsVandaag.nl en leuk dat je een kijkje komt nemen bij de gezichten achter de site. Je zou ons kunnen beschrijven als nieuwsjunkies en omdat we allemaal in een bepaalde hoedanigheid met Harderwijk te maken hebben, lag het op ons pad om deze website op te starten. We wensen je veel leesplezier en hopen je vaak terug te zien voor het laatste nieuws in Harderwijk.

De gezichten achter harderwijknieuwsvandaag.nl

Oprichter

Als geboren Harderwijker ben ik erg begaan met wat er zich afspeelt in Harderwijk en omgeving. Daarom ben ik met het idee gekomen om deze website op te richten. Wij proberen ons te onderscheiden door het nieuws zo lokaal mogelijk te houden, zodat iedereen in Harderwijk op de hoogte is van het nieuws per buurt.

Web-designer

Ik ben de web-designer voor Harderwijknieuwsvandaag.nl en zorg er voor dat de website er altijd verfrissend uitziet met het laatste design en foto’s van Harderwijk die passen bij de laatste nieuwsberichten.

Redactrice

Na mijn opleiding journalistiek ben ik bij Harderwijknieuwsvandaag.nl terechtgekomen waar ik de inwoners van Harderwijk voorzie van al het nieuws dat er op lokaal niveau afspeelt.

Redacteur

Ik ben Zacharya en voor Harderwijknieuwsvandaag.nl houd ik me bezig met de website voorzien van de laatste nieuwsartikelen zodat jij als inwoner van Harderwijk altijd op de hoogte bent van wat er gaande is bij jou in de buurt.