Baan als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

HarderwijkNieuwsVandaag.nl | redactie

Bij HarderwijkNieuwsVandaag.nl vind je alle vacatures in Harderwijk . Zorg ervoor dat jouw CV up to date is, stuur jouw sollicitatie in en krijg de baan die jij verdient!

Vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder 

Ben jij een Onderhoudsmonteur Elektrotechniek of ben jij een Onderhoudsmonteur Elektrotechniek in wording? Dan is WerkTalent op zoek naar jou!

Deze interessante baan in de Horeca branche is nu beschikbaar! Bij succesvolle sollicitatie krijg jij een Tijdelijk contract voor maximaal 36 per week.

De ideale kandidaat voor deze positie is Ervaren en heeft een MBO diploma op zak. Uiteraard ook goed om te weten, het salaris voor deze functie bedraagt 2600 tot 3631.

Interesse om te solliciteren of heb je nog verdere vragen? Neem contact op met de bovenstaande contactpersoon of bekijk de vacature beschrijving via WerkTalent.

Meteen al enthousiast geraakt? Klik hier, om direct te solliciteren.

Voor alle vacatures in Harderwijk kun je terecht bij ons vacatureoverzicht.

Deel dit artikel

  1. Vacatures Heerde
  2. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder WerkTalent 18-03-2023

Andere vacatures in Harderwijk